Algemene Disclaimer
 

Op het gebruik van deze website, www.roricokoekjesenmeer.nl, zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.
Rorico Koekjes en Meer is onderdeel van Rorico Taarten. De disclaimer is voor alles van Rorico geldig.
 

Gebruik van informatie:
Rorico streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Rorico niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Rorico aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Rorico en de gebruiker van de website ontstaan.
 

Email:
Rorico garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd.
Het standaard email systeem en het orderverwerkings(email)systeem zijn 2 aparte systemen en werken dus langs elkaar heen. Hierdoor zien we tijdens de verwerking van orders niet de standaard mail. 
Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. De zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Rorico te corresponderen, accepteert u dit risico.
 

Hyperlinks:
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Rorico heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Rorico aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.
 

Intellectuele eigendomsrechten:
Alle publicaties en uitingen van Rorico zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Rorico daar vooraf schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.


Tips en adviezen:
Alle gepubliceerde tips en adviezen van Rorico zelf, zijn puur gebaseerd op persoonlijke ervaringen welke de eigenaresse in de jaren heeft opgedaan. Oefening baart kunst, er mislukt dus ook wel eens wat. Rorico aanvaard dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, verspilling of mislukte pogingen die hieruit mogelijk kunnen voorvloeien.  
 

Prijzen:
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van invoer- en/of typfouten.
Er kunnen geen rechten aan worden ontleent. Prijzen op moment van aanschaf/betaling zijn geldend. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op vergoedingen als een bepaald product na aankoop toevallig in de aanbieding/opruiming komt.

© 2020 - 2023 Rorico Koekjes en Meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel